агнешко в буркан

агнешко в буркан

Код на продукт:2232
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 18.99 лв

Насладете се на първокачествено българско агнешко месо от животни, живели в естествена среда. Животните са отглеждани хуманно в екологично чист район чрез целесъобразно хранене с балансирана храна, без хормонални препрати и химически добавки.
Месото е обработено грижливо в регламентирана кланица с извършени клинични изследвания и здравна маркировка. Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.
Месото е готово за ядене, но може да бъде и основа за разнообразни вкусни ястия. Да ви е сладко!
СЕРТИФИЦИРАНА И КОНТРОЛИРАНА система за производство.

Технология на производство: Обезкостява se агнешкото месо в сертифицирана кланица. Отделя se само месото от агнешките бутове и  нарязват на едри парчета, които овкусяват с билкови подправки от градината – пресни или сушени, според сезона и малко готварска сол.  Оставя се месото да поеме подправките и да се отцеди. После затварят в буркани, добавят малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. Стерилизира се в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини.

Състав: обезкостено първокачествено агнешко месо, готварска сол и подправки.
Приготвени са без заместители, консерванти и оцветители.
Хранителна и енергийна стойност на 100 гр.:

протеини: 17,5 ;

мазнини: 11,7 ;

сол: 0,15 ;

захар: 0,05 ;

калории: 178
Съхранение: до +18 С. Продукт за директна консумация. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 2-3 дни

Разфасовка: стъклен буркан, нето тегло – 530 гр. Стъклен буркан с вместимост 580 мл.

 

Месни „компоти“ – да съхраним добрите традиции

За много хора няма ли месо на трапезата, тя сякаш не е пълна. Затова навярно сте чували за „компотите“ от месо. Традиционно те се приготвят, когато се заколи животно, за да се съхрани добре месото, запазвайки всичките си ценни качества, и да е готово за хапване. Приятно е да си отвориш „компота“ и да вкусиш крехкото месце за мезе с винцето или пък да го досготвиш лесно на апетитна манджа, като добавиш съответни зеленчуци.

В продължение на добрата традиция „Еко ферма Черга“ предлага буркани /“компоти“/с телешко, свинско, агнешко и пуешко месо. Свежо, практично и много вкусно решение. Месата са с гарантиран произход от екологично чисти райони. Отглеждани са хуманно, хранени са балансирано, без антибиотици и хормонални препарати. С грижа за вашето здраве, те са приготвени по сертифицирана и контролирана технология. Качествените меса са стерилизирани в автоклав, като са защитени витамините и аминокиселините в тях. Нямат добавени оцветители и консерванти.

Сипвайте винцето и да Ви е сладко!

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър