ФАЛОПИЯ - He Show Wu (Fo-Ti) 125гр.

ФАЛОПИЯ - He Show Wu (Fo-Ti) 125гр.

Код на продукт:426
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 14.65 лв

Фалопия (Fallopia multiflora) е вечнозелен храст, който е на особена почит в китайската народна медицина. Известен е още като He Show Wu или Fo-Ti. Неговият корен традиционно се е използвал като лаксатив, при проблеми с либидото и фертилността (както при мъжете, така и при жените), срещу косопад и при преждевременно побеляване. Всъщност, китайските билкари титулували фалопия „коренът на дълголетието”. Съвременните изследвания показват, че фалопия може да намали нивата на серумния холестерол в кръвта и да забави втвърдяването на артериите. Богата на цинк и желязо, билката действа като мощен антиоксидант, укрепва мускулите, сухожилията и костите, прочиства черния дроб и действа подсилващо на имунната система.

Начин на употреба: 
За тонизиране приемайте сутрин или преди обяд от 0,5 до 2 г ( 1/8 до 1/2 ч.л.). Смесете фалопия на прах с гореща вода (или ядково мляко), за да получите напитка, подобна на кафе.

Предпазни мерки: 
Не се препоръчва на бременни и кърмещи жени, както и при превъзбудена нервна система. Не приемайте без знанието на консултиращия специалист при психични заболявания, особено при паралелен прием на психоактивни медикаменти.

125 г

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър