Гинко билоба на прах - 60гр.

Гинко билоба на прах - 60гр.

Код на продукт:394
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 7.85 лв

Гинко билоба има стимулиращ ефект върху кръвообращението и тонизиращ ефект върху мозъка. Намалява състоянието на летаргия, подобрява световъртежите, усилва паметта и повишава усещането за добро здраве. Гинко е доказал своята ефективност върху подобряването на кръвооросяването на периферните кръвоносни съдове (спазми, зиморничавост,  разширени вени и капиляри), при лечението на слухови увреждания, които са причинени от лоша циркулация или от вредните свободни радикали. Гинко възпира алергичните реакции и затова се използва при заболявания като астма и сенна хрема. Тази билка лекува също така някои очни заболявания и сенилност (преждевременно остаряване).

Начин на употреба:

Дневният прием на гинко е между 40 и 240 милиграма от екстракта или по ¼ до 1 и ½  ч.л. на ден от праха, разбъркан във вода или чай (може и в храна, напр. в сутрешното мюсли), дозата може да е разделена на 2 или 3 приема.

Мерки за безопасност:

Не се препоръчва за хора, които приемат разреждащи кръвта медикаменти. Не използвайте също така, ако имате аткивно огнище на отравяне или контактен дерматит, тъй като билката повишава циркулацията и може да разпространи токсините.

60 г

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър