Поръчки и Доставка

Как се правят покупки

Когато намерите желания продукт, изберете бутон Добави в кошницата. Ще бъдете пренасочен към страницата на Кошницата, където ще видите всички избрани от Вас продукти. Там можете да коригирате избраните количества или да премахвате продукти, които не са нужни, може да въвеждате купони за отстъпка или да ползвате ваучери(ако имате такива).Ако желаете да се върнете и да продължите избора на продукти, натиснете Продължи пазаруването!

Информация за доставка 

Изберете бутон Плащане, за да изпратите поръчката си. Ако сте нов клиент ще трябва да се регистрирате с попълване на регистрационната форма, така ще имате достъп до собствен профил също така  Вие ще може да пазарувате по-бързо, ще бъдете уведомени за статуса на поръчката си и ще може да проследявате вече направени поръчки. Попълването на формата отнема само 2 минути. 
Ако адресът за доставка не съвпада с адреса за фактуриране, моля, изберете опцията Нов адрес за доставка и въведете необходимата информация там. 

Изпращане на поръчката 

За да завършите поръчката, моля, изберете предпочитаният метод за доставка* и използвайте полето Коментари, за да добавите коментар, ако е нужно. Ако сте съгласни с нашите Общите условия, изберете Потвърди поръчката, за да продължите напред. 


възможните начини ще виждате като меню за избор на метод за доставка.

 При поръчка може да изберете, дали доставката на стоките ви да е до определен офис на куриера, или до вашият адрес.

 Всяка една поръчка направена до 15:30ч. се изпраща на същия ден и вие я получавате на следващият работен ден до 13ч.

 Цената на доставката  е фиксирана  - 3,25лв. , ако населеното място в което сте има офис на куриерската компания и ако пратката е до 5кг.

 Всички поръчки за гр. Русе направени до 14:00ч. доставяме на същия ден.Поръчки направени след 14:00ч.доставяме на следващия работен ден!

 При поръчки за Русе избирайте задължително като метод за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ГР. РУСЕ

  За пратки, различни от горепосоченото, цената на доставката се определя по тарифата на куриера.

  При поръчка за сума  над 80лв. ползвате безплатна доставка до всяка една точка на България.

  При поръчка за гр. Русе ползвате безплатна доставка до вашият адрес независимо от сумата за която  е поръчката!