Био ашванганда на прах 125гр

Био ашванганда на прах 125гр

Код на продукт:2138
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 11.99 лв

Ашваганда е също позната и като Витания сомнифера (Withania somnifera), индийски женшен и зимна череша. Тя е популярна билка в традиционната индийска медицина. Корените ѝ са едни от важните медицински билки в Аюрведа – традиционната медицина в Индия. Смята се, че действа като афродизиак, притежава подмладяващи и противостареещи свойства. В Индия изсушеният ѝ корен е бил използван за укрепване на организма и повишаване на жизнената му сила. Днес ашваганда се приема за успокояващ адаптоген - смята се, че повлиява добре състояния като стрес, безсъние и тревожност. 

Ашваганда има голям спектър на въздействие. Използва за лечение на почти всички болести, които засягат човешкото здраве. Ето и някои от ключовите ползи:
✓ Защитава имунната система като нормализира броя на имунните клетки;
✓ Помага при борбата с последствията от стреса
✓ Подобрява паметта и времето за реакция
✓ Потиска капилярообразуването и снижава температурата
✓ Намалява безпокойството и симптомите на депресия, без да предизвиква сънливост
✓ Стабилизира кръвната захар
✓ Намалява холестерола
✓ Има противовъзпалителен ефект
✓ Подобрява либидото при жените и мъжете

Употреба: Препоръчителния дневен прием е 1 ч.л. разпределен в 2 или 3 приема. Ако приемате продукта за първи път, започнете с ½ ч.л. на ден и постепенно увеличете количеството. Добавете към топла вода, фреш или шейк, за предпочитане преди лягане.

Забележка: Не приемайте ашваганда, ако сте чувствителни към растения от семейство Картофови, както и при бременност, кърмене, заболяване на щитовидната жлеза или при повишени нива на желязо в кръвта.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър