ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО МИЕНЕ НА СЪДОВЕ 1л. МАНДАРИНА

ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО МИЕНЕ НА СЪДОВЕ 1л. МАНДАРИНА

Код на продукт:68
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 9.99 лв

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

Плодовият аромат, получен от етеричните био масла от манадарина и портокал, прави измиването на съдове приятно и успокояващо. Препаратът за съдове с мандарина бързо разтваря мазнините и замърсяванията и оставя съдовете искрящи и чисти. Едновременно с това нежният към кожата екстракт от морски зърнастец и пшеничен протеин защитават ръцете.
 

Начин на употреба:

За измиване на съдове на ръка. Изцедете малко количество в топла до гореща вода. Изплакнете с вода. При по-омазнени и силно замърсени съдове като тигани, тенджери и др., добавете по-голямо количество от препарата.
 
Препаратът е подходящ за третиране на пресни мазни петна върху дрехи.
 

Състав:

≥5% <15% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), <5% анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), аромат (етерични масла от портокал* и мандарина*), лимонен, вода, етанол, сол, млечна киселина, екстракт от морски зърнастец, пшеничен протеин.
*От контролирано биологично земеделие
100% от съставките са с натурален произход
 

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър