Магнезиево олио, Zechstein Original

Магнезиево олио, Zechstein Original

Код на продукт:823
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 7.39 лв

Магнезиево олио, Zechstein Original 100мл.

 

За съжаление в днешно време е често срещано организмът ни да има недостиг на минера магнезий, което става причина на редица здравословни проблеми. Минерът участва в повече от 325 ензимни процеси, който са от изключителна важност за организма. Не е новост, че продуктите които консумираме са с ниско съдържание на магнезий и затова трябва да си го набавим допълнително. Един от най-лесните начини е чрез кожата. Магнезиевото олио е наречено така, защото представлява чист консентрат от магнезиев хлорид разтворен във вода, който се обсорбира изключително бързо от кожата и преминава в целият организъм, като усещането е за гладкост и мекота. 

 

Предназначение: Хронична умора, отслабване на имунната система, мускулна слабост, камъни в бъбреците, остеопороза, зъбен кариес, проблеми с кръвното налягане, инсулт, атеросклероза, висок холестерол, апатия, депресия, нервност, отслабване на паметта, диабет, диабетна невропатия, мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени, спортни травми, аутизъм.

 

Начин на употреба: Втривайте всяка вечер преди лягане зоната на корема или под мишниците.

 

*Може да има леко изтръпване и чувство на затопляне - това показва, че магнезият е бил абсорбиран добре. 

 

ВНИМАНИЕ: Ако по кожата ви останат бели следи, не се притеснявайте - просто изплакнете с вода

 

*При чувствителна кожа разредете 1 ч.л магнезиево олио с 1 1/2ч.л вода.

 

*Хора с бъбречни, чревни, вродени и нервномускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар преди употреба.

 

*Ако кожата ви все още е зачервена и изтръпнала един час след употреба, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.

 

Производител: Zechstein Original®

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърСвързани продукти (2)