Масло от българска шипка 50мл zoya

Масло от българска шипка 50мл zoya

Код на продукт:1856
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 15.35 лв

Българско шипково масло, извлечено от семената на плодовете на диворастящи шипкови храсти, виреещи при уникалните климатични условия на Южна България.

- Извлича се от семената на плода шипка (Rosa canina L.) чрез технология на студено пресоване, която запазва ценните му високоефективни биологични съставки като незаменими мастни киселини, витамини, антиоксиданти и биофлавоноиди. 

- Основната съставка на маслото от шипкови семена са есенциалните мастни киселини - Линолова (Омега-6), Линоленова (Омега-3) и Олеинова (Омега-9)

- Изобилието на бета каротин придава червено-оранжевия цвят на българското шипково масло.  
- 100% чист, натурален и нерафиниран продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти.

- Целият производствен процес е насочен към максимално запазване на ценния биохимичен състав на натуралното шипково масло.

- Плодовете се берат ръчно, старателно се почистват и сушат. Готовите семена се пресоват в преса, специално изработена за шипкови семена при температура на изходящото масло от 38°C до 42°C. Следва филтриране на шипковото маслото при температура на процеса от 20°C до 30°C. Готовото масло се съхранява грижливо при температури между 10°C и 25°C.
Начин на употреба:
Използвайте за третиране на бръчки около очите, устните, за петна, суха и увредена коса. Освен регенериращо то е и отлично овлажняващо масло, попива бързо. Може да се използва неразредено или да се смесва с масло от арган, таману, облепиха, тамян, роза и др.

Съхранявайте на тъмно сухо място. Пазете от директна слънчева светлина.

Съдържание:
Нерафинирано масло от български шипкови семена (Rosa canina seed oil).
Произход:
България
50 мл

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър