Масло от синап 250мл.

Масло от синап 250мл.

Код на продукт:1761
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 4.99 лв

Пречистено масло от бели синапени семена (brassica alba), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Подходящо за козметична употреба.
 
Синапеното масло притежава специфичен аромат и характерен пикантен вкус. То е силно подхранващ продукт с широк спектър на терапевтични ефекти. Маслото е силно подхранващо и подходящо за суха и увредена коса, косопад и сух скалп, склонен към проблеми като сърбеж и пърхот. Третираната със синапено масло коса възвръща блясъка и жизнеността си. Смята се, че нанесено върху кожата, то има способността да подобри кръвообращението и притежава силно противовъзпалително действие, поради което често се използва в масажни процедури за третиране на разнообразни проблеми, произтичащи от простудни заболявания, нарушена циркулация на кръвта и схващане и болки в мускулите. 
Начин на употреба:
Използвайте директно или в комбинация с други носещи или етерични масла за приготвяне на домашни продукти, предназначени за грижата на косата и тялото. 
Съставки:
Масло от бели синапени семена (brassica alba). 
Произход:
Англия
250 мл

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър