масло от жълт кантарион 50мл

масло от жълт кантарион 50мл

Код на продукт:1749
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 14.89 лв

Действие:Етеричното масло от Жълт кантарион притежава антисептични и противовъзпалителни свойства. Успокоява нервната система и стимулира кръвообращението. Антидепресант. Продуктите получени от Жълт кантарион се използват в традиционната медицина за заздравяване на рани и за лекуване на множество кожни проблеми.

Начин на приложение: Ароматерапия - за вани: непосредствено преди използване прибавете 5 – 10 капки, почивайте минимум 30 минути след ваната - за след душ: прибавете 4 – 6 капки на влажна кърпа и втрийте в тялото си - за масаж: по 4 – 5 капки на всеки 10 мл базово масло - за ароматизиране: прибавете 1 – 2 капки на 50 мл крем /лосион, 2 – 3 капки за шампоан 150 мл - за компреси: прибавете 5 – 10 капки към един литър топла или студена вода.

Съвети за безопасност: Етеричното масло от Жълт кантарион не се препоръчва да се използва по време на бременност и кърмене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина и светлина. Да се избягва контакт с очите.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър