Кокосова вода 0.500 др.мартинс

Кокосова вода 0.500 др.мартинс

Код на продукт:1533
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 5.80 лв

Чиста органична кокосова напитка – направо от ореха
Младият кокосов орех ни дарява с едно истинско природно богатство – свежа и чиста кокосова вода. Опитайте я – вкусът й е нежен и толкова освежаващ - естествено сладък, мек, с лек кокосов аромат... Напитката е едно наистина чудно преживяване! И е такава, каквато природата я е сътворила: хипоалергична и без ГМО. Не съдържа почти никакви мазнини, а минералният й баланс е същият като в човешкото тяло. Имайте предвид и качеството – д-р Антонио Мартинс  произвежда напитката директно от младия кокос. Затова и тя е толкова специална и вкусна – оригиналната кокосова вода на д-р Мартинс. От контролирано биопроизводство и избрани плантации.
Кокосовият орех

Ако си мислите, че кокосовият орех е кафяв, мъхест плод, незадължително сте прави. Младите кокоси са пълни със сок и са големите семена на кокосовите палми. Растат по плажове и крайбрежни региони, близо до тропическите морета. Когато орехите паднат от дървото, те често се носят с месеци в солените води. Кокосите са перфектно приспособени да прекосяват дълги разстояния в световните океани. Те биват отнасяни от течението до далечни плажове, където могат да покълнат и да започнат растежа си.
Еволюцията е дарила кокоса с нещо много специално за дългите пътешествия. Орехът се е развил дотам , че да пренася в себе си собствена вода, съдържаща изобилие от жизненоважни съставки, включително витамини, въглехидрати и минерали. Това означава, че семето може да расте благодарение на собствения си коктейл, без да се налага да чака следващия дъждовен сезон.
Ролята на кокосовата вода е да снабди зародиша в ядката с течност, да го храни и пази в рамките на година, така че кокосът да остане жив, здрав и все така свеж. Добрата новина е, че кокосовият сок прави същото за вас, поддържайки ви млади и енергични, освежавайки ви по един уникален начин! 

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър