Натурална Овесена напитка с Бадем 1л Natrue

Натурална Овесена напитка с Бадем 1л Natrue

Код на продукт:2105
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 5.99 лв

Овесена напитка с естествено сладък вкус, с минерална вода от Природен парк Монтсени. Без добавена захар и без карагенан.

Ядкови млека, създадени в центъра на природен парк Монтсени в Испания - с чиста планинска вода и истински съставки. Направени по патентована технология, нашите ядкови млека са с приятен аромат, неповторим вкус и високи хранителни качества.

Идеалният баланс на зърнени и ядки, добавени към водата:
От 25 години следваме една и съща философия - да намираме най-простите и здравословни рецепти и да уважаваме съставките в тяхната сурова и естествена форма. Това е единственият начин да сме сигурни, че продуктите ни са здравословни, балансирани и с отчетлив вкус. Разработихме и патентовахме собствена техника за извличане на колкото е възможно повече вкус и хранителни вещества от съставките на нашите напитки. Това е единственият начин да придадем на растителните напитки, които произвеждаме, техния отличителен вкус.

Относно добавките:
Добавяме само каквото е абсолютно необходимо за целостта на продукта. Погледнете опаковката - нашият списък със съставки е от най-кратките в магазините!

Правим всичко това за да създаваме един по-добър свят и да можете Вие да се радвате на по-здрав, щастлив и вкусен живот. Започнете деня с ум, тяло и душа в хармония!
Съставки:
вода, овес (14%), бадеми (3%), слънчогледов лецитин, морска сол.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър