СОЛЕТИ ОТ ЛИМЕЦ С МЕД И ЧУБРИЦА SO LET IT BE

СОЛЕТИ ОТ ЛИМЕЦ С МЕД И ЧУБРИЦА SO LET IT BE

Код на продукт:1804
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 1.49 лв

'SO LET It be' е нов бранд за български натурални продукти на основата на еднозърнет лимец.
 
Веган солетите от лимец са направени 100% от еднозърнест български лимец от ниви, където единтвените земеделски мероприятия са оран, сеитба и жътва. Лимецът е отглеждан от биологично отговорни земеделци, в екологично чисти райони на страната, които обичат и щадят майката земя. Преди смилане зърното е старателно почистено от всякакви други примеси, включително от счупени зърна.
 
Използван е квас от еднозърнест лимец, а не квас от спелта или пшеница. Стремежът е максимално да се ограничат зърнените съставки, които са различни от еднозърнест лимец. Използва се морска сол, заради добрия състав на микроелементи в нея. Добавени са българска чубрица за вкус и капка мед, който има силата на естествен консервант.
 
Растителната мазнина е нехидрогенирана и е в най-естествен, необработен вид, както е добита. Избрана е нехидрогенирана палмова мазнина от най-висок клас, заради по-добрите й показатели при термична обработка, каквато при този продукт има.
  
За състава: Освен че не влагат никакви изкуствени ароматизатори, подобрители, консверванти и други добавки, също така не използват и съставки като мая, мононатриев глутамат, рафинирана захар и други. Разчитат и вярват в по-естествените и истински неща в живота и храненето в частност, които дори и нашите баби биха разпознали като храна.
 

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър