СОЛЕТИ ОТ ЛИМЕЦ SO LET IT BE

СОЛЕТИ ОТ ЛИМЕЦ SO LET IT BE

Код на продукт:1803
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 1.29 лв

Веган солетите от лимец са направени 100% от еднозърнест български лимец от ниви, където единствените земеделски мероприятия са оран, сеитба и жътва. Лимецът е отглеждан от биологично отговорни земеделци, в екологично чисти райони на страната, които обичат и щадят земята. Преди смилане зърното е старателно почистено от всякакви други примеси, включително от счупени зърна. Използван е квас от еднозърнест лимец, а не квас от спелта или пшеница. Стремежът ни е максимално да ограничим зърнените съставки, които са различни от еднозърнест лимец.

Използваме морска сол заради добрия състав на микроелементи в нея. Добавено е брашно от био рожков, едно изключително полезно растение, което придава уникален сладникав нюанс на вкуса.
Растителната мазнина е нехидрогенирана и е в най-естествен, необработен вид, както е добита. Спрели сме се на нехидрогенирана палмова мазнина от най-висок клас, заради по-добрите ù показатели при термична обработка, каквато при този продукт има.

Не съдържат никакви изкуствени ароматизатори, подобрители, консерванти и други добавки, както и съставки като мая, мононатриев глутамат, рафинирана захар и др. Консумирайте винаги в добро настроение.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър