Бирена мая 100гр, Биониа

Бирена мая 100гр, Биониа

Код на продукт:1223
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 8.70 лв

Бирена мая - люспи на Биониа спомага за укрепването на имунната система и защитните сили на организма, действа общоукрепващо, оказва благоприятно влияние при кожни проблеми като акне, прави кожата гладка и еластична, а косата - лъскава и мека. Заздравява ноктите. Употребява се завъзстановяване след тежък физически труд и спорт и след заболявания. Бирената мая е комплексна хранителна добавка, която намира приложение и в козметиката. Тя се произвежда в Германия от бирени дрожди (100% S. cerevisiae) с гарантиран статус. Съдържа всички витамини от група В (В₁, В₂, В₃, B₅, В₆, B₉, B₁₂) в естествената си комбинация от незаменими аминокиселини и минерали (калций, калий, фосфор, желязо, манган, цинк и др.). 

Бирената мая и метаболизма:
Бирената мая оказва благоприятно въздействие за обмяната на веществата в организма. Витамините B₃ (ниацин), B₆ (пиридоксин) и B₁₂ (кобаламин) способстват за оползотворяването на мазнините, въглехидратите, белтъчините и превръщането им в енергия. 

Бирената мая засилва имунитета
Бирената мая се ползва като традиционно средство в народната медицина против голям брой инфекции. Съдържащите се в нея полизахариди засилват имунната система. B₅ (пантотенова киселина), фолиевата киселина и богатото съдържание на аминокиселини са от полза и за цялостното ни здраве, защото съдействат за регенерирането на клетките, особено когато сме под стрес, преболедували или отслабнали.  

Бирената мая и добрата фигура
Поради богатото си съдържание на протеини бирената мая създава чувство на ситост и намалява необходимостта от прием на голямо количество храна. В същото време набавя на организма необходимите белтъчини и осигурява енергия на тялото. Бирената мая е полезна добавка за тези, които спазват диета за отслабване (само 2% мазнини), както и за спортуващи, тъй като протеините (40%) са изграждащия материал на мускулната маса. 

Бирена мая за по-здрава кожа, коса и нокти
Бирената мая оказва благоприятен ефект за поддържане на състоянието на кожата, косата и ноктите, тъй като витамините от група B в комбинация с ценните аминокиселини подпомагат обмяната на веществата и естественото регенериране на клетките. Гарантът за растеж на клетките, фолиевата киселина (витамин B₉) е с много голямо съдържание 800 mcg/100g в Биониа Бирена мая.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър