витамини комплекс желязо

витамини комплекс желязо

Производител:Together Health
Код на продукт:2020
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 20.65 лв

Комплекс с висока усвоимост, щадящ стомаха. Създаден с цели и сурови храни, за да се запазят ценните вещества като ензими, фитонутриенти, аминокиселини, микроелементи и други биоактивни ко-фактори.

Желязото допринася за нормалното формиране на червените кръвни телца, понижава умората и отпадналостта. В комплекса са добавени също витамини В6 и В12.
Хранителната добавка не съдържа:
пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти, замърсители на околната среда и ГМО. 
Всяка капсула осигурява средно:
(% от препоръчителната дневна доза ПДД) 
Желязо: 14 мг (100%); 
Витамин В6: 2 мг (143%); 
Витамин В12 (като метилкобаламин): 10µg (400%); 
Фолиева киселина 100µg (50%).
Съставки:
Обогатен с желязо и витамини В6 и В12 концентрат на мая (неактивна и несъдържаща кандида мая, без известни алергични реакции); концентрат на люцерна - източник на фолиева киселина; капсула от растителна целулоза.
Начин на употреба:
По 1 капсула дневно, с или без храна. Може да отворите капсулата и да смесите съдържанието с храна или напитка. Не надвишавайте препоръчителната дневна  доза, освен по лекарско предписание. Продуктът не е заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се пази от деца. Цветът на продукта може да варира.
Произход:
Великобритания
30 бр. капсули

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър