Адвент Календар Смарт

Адвент Календар Смарт

Код на продукт:5055
Наличност:В наличност
Цена: 40.00 лв

Коледа е все по-близо и въпреки топлите слънчеви лъчи, е време да помислим как да изненадаме любимите си хора. А какво по-хубаво от адвент календар с 25 сладки изкушения за всеки ден от декември?

Любимият сезон на малки и големи ни настройва на вълшебна вълна. Желанието да поглезим себе си и най-близките е толкова силно, че всяка година търсим всевъзможни подаръчета, с които да го постигнем. Защо да чакаме чааак до 25 декември? Някой много нетърпелив човек е създал advent календара, тъй като никак не е умеел да чака до празничната нощ. Влюбени в идеята му, ние създадохме нашето коледно чудо за вас.

Първият био календар на Смарт Органик е вече на пазара. Във всяко коледно чекмедженце ще откриеш любими продукти на марките Roobar, Kookie cat, Bett’r и Курабийница в мини вариант. Разнообразие от курабийки – хрупкави и меки, шоколадови барчета с ароматни печени ядки, таханчета и кремчета за мазане, неустоими бонбони с течен център… чакат да донесат декемврийски усмивки.

Всяко лакомство в приказния календар е с грижа за теб и любимите ти хора. Продуктите са със 100% био състав, без млечни продукти и без глутен. Вкусът е неустоим, а текстурата .. ще оставим на теб да я опишеш.

Нека отброяването на дните до вълшебната Коледа започне още сега с хапка неустоимо удоволствие всеки ден!

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър