Био флорална вода Здравец, Ина

Био флорална вода Здравец, Ина

Код на продукт:4469
Наличност:В наличност
Цена: 10.90 лв

Здравецът притежава лечителска сила, в която поколения наред са вярвали безусловно. Той е богат на танини, феноли, етерично масло, катехини, витамин С. Водата от здравец е много подходяща за много суха, белеща се и напукана кожа. Ето защо препоръчваме да се използва при напукани и загрубяли участъци на стъпалата, лактите, коленете и петите. 

Съставки /INCI/ - Geranium Sulvaticum Water

  • Произведена по напълно натурален начин ✔
  • Директно от природата ✔
  • Традиционен български продукт ✔
  • 100% естествен продукт ✔
  • 100% удоволствие за сетивата ✔
  • Връщане на цяла сума за поръчката, ако не сте доволни след 14 дни употреба  

Уникалните свойства на ароматната вода от здравец ускоряват процеса на заздравяване и омекотяване на кожата. Има антибактериален ефект.

Омекотява кожата - водата от здравец е много подходяща за много суха, белеща се и напукана кожа. Ето защо препоръчваме да се използва при напукани и загрубели участъци на стъпалата, лактите, коленете и петите.

Спира кръвотечението - при рани, драскотини и охлузвания водата от здравец е много подходяща за спирането на кръвотечението и намаляването на зачервяванията

Подходяща за всеки тип кожа - водата от здравец може да се прилага при чувствителна кожа, зачервена, има успокояващо действие и е много подходяща и при слънчеви изгаряния; има цялостно заздравяващо действие върху кожата

Тоник за лице - водата от здравец е подходяща и за ежедневно почистване на лицето

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър