Био касия на прах, HennaFox

Био касия на прах, HennaFox

Производител:HennaFox
Код на продукт:874
Наличност:В наличност
Цена: 7.00 лв

Касия (Cassia Obovata) има изключителни свойства като натурален балсам за косата, подхранва и оставя косъма уплътнен, бляскав и жизнен! Походяща е за хора, които не желаят промяна в цвета, като може да придаде леки златисти оттенъци единствено на най-светлите коси. касия е позната и като безцветна къна.

Начин на употреба:

Маска за коса:
Касия се смесва с гореща вода или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Може да добавите и други съставки, като балсам за коса или мед. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 1 час, отмийте обилно с вода. За по-лесно отмиване използвайте и балсам за коса. Косата ви ще се усеща по-тежка, гъста и копринено мека. Повторете след месец за лъскава и здрава коса.

За руса коса:
Придава меки златисти оттенъци на русата коса. Касия се смесва с портокалов сок или чай от лайка до постигане консистенцията на гъста каша. Покрийте и оставете сместа да престои 12 часа. Разделяйки косата на участъци, нанесете сместа обилно и равномерно по цялата си коса. Увийте косата с прозрачно фолио, а отгоре със затоплена хавлиена кърпа. Оставете маската върху косата си за 3 часа. Отмийте обилно с вода.

За затопляне на цвета и леки рижаво-конячени оттенъци може да добавите 1 до 2 с.л. къна към 100 г касия.

Съдържание:

Cassia obovata.

100 г

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър