Био Вино от Арониа 500мл.

Био Вино от Арониа 500мл.

Производител:Арониада
Код на продукт:91
Наличност:Очакваме Доставка
Цена: 11.00 лв

За удоволствие и здраве - вино от арония

В много от древните цивилизации най-изявените лечители са сравнявали ползата от виното с могъществото на боговете и то е било важно целебно средство в тяхната практика. В Древен Китай виното е било на особена почит, защото подобрява храносмилането и настроението и стимулира вътрешните жизнени сили "Ци" на човека.

Към божествената напитка те са прибавяли различни билки, плодове, смоли - настойки на винена основа са били използвани при всякакви смущения на човешкото здраве.

Благотворното влияние на червеното вино се дължи най-вече на високото съдържание на полифенолни съединения (танинови съдържания и пигменти - биофлавоноиди: антоциани, флавони, катехини) с общо наименование витамин Р. Те притежават най-силен антиоксидантен и общоукрепващ ефект върху целия организъм в сравнение с останалите витамини и нямат изкуствен заместител!

Още през 60-те години на миналия век руските научни среди поставят аронията на първо място сред поливитаминозните плодове с доказани лечебни свойства.

Плодът на аронията съдържа пет пъти повече полифенолни съединения от гроздето. Това прави виното от плод арония многократно по целебно от виното от грозде. Предлаганият продукт е младо червено вино от биологично отгледан плод арония.

Напитката е нефилтрирана, без добавки и подобрители!

Специалната технология на производство е съхранила неповторимият нежен танинов вкус, аромата и целебните свойства на аронията.

Сладкият привкус на това сухо вино е в резултат на естествения подсладител "сорбитол", съдържащ се в плода арония. На него се дължи и допълнителния лаксативен (очистителен) ефект.

Уникално високия екстракт и ниското алкохолно съдържание спомагат за оптималното усвояване на всички биологично активни вещества от организма. Това допълнително усилва целебните свойства на напитката. Оказва благотворно, а не вредно въздействие върху черния дроб!

Alk. 5%

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър