Вдъхновение за Коледа

Аз свързвам Коледа с време прекарано със семейството, с уют с шоколад, с чай, с аромат на портокал и канела. Спокойствие и силна храна. J

Времето преди Коледа минава неусетно с приготовления и списъци кого с какво да изненадам, да бъде нещо което да ползват, нещо което да ги изненада и впечатли-любимите хора.

Желанието ми е да ги зарадвам да ги впечатля и усмихна моето семейство и всички около мен, а когато и предам това настроение още по-добре J

Избирам продуктите много отрано с много любов, отделям време и старание, как да ги съчетая за да има по нещо за всички сетива.

Подаръчните кутии, подбирам до последния момент, до който ги пусна, за да са уникални всяка година, различни и впечатляващи, полезни и интересни-да няма други като моите.

Избрани с любов и внимание към всеки детайл-за да може да зарадвате вашите блиски и да са те истински усмихнати и щастливи.

Едно от предложенията тази година  е Подаръчна кутия Коледна Магия  (насипен чай- С аромат на Коледа,цедка, мед-Сладка Коледа, свещ-с аромат на Коледни бисквитки,ръчно направена играчка)

Емоциите, които носи тази кутия, спокойствие аромат на Сладка Коледа с Коледни курабийки, топло одеало, чаша Ароматен чай и пълен Релакс, в къщи с любимите хора, или с любима книга в ръка, на дивана пред греещата камина...Уникално,,истинска Тиха и Свята нощ..Подходяща е за романтични дами, които искаме да поглезим с почивка и нежни емоции. Идеална за подарък на любимата жена или майка. Както и за близка приятелка. 

 Чай с Аромат на Коледа – специално създаден с уникалния аромат точно на Коледата –карамфил,канела, портокал цели звездички анасон... – ухае на спокойствие и уют,полезен е за тонус и за релакс и е за пробуждане на всички сетива.  Произведен разбира се в България – идеално съчетан с подбрани съставки и аромати.

 

       Мед Сладка Коледа – лимитирана селекция ароматен микс акация и букет, специално селектиран за Коледната колекция на „Тайната градина”  пчеларите, с които работим избираме много внимателно, за да ви предложим най-вкусния и ароматен мед, който сте опитвали.

 Ароматна Свещ – Ароматната Коледна свещ е соева и  е в красиво специално подбрано бурканче,времето за горене е цели 40 часа – ароматизира и създава спокойствие и приятна заземяваща,успокояваща,ароматна атмосфера , аромата е Коледа в природата –Борче,свежест и чист въздух, този аромат действа  отпускащо и освежаващо..,  може да се запали - да си вземем релаксираща вана или по време на семейната вечеря или пък за романтична Коледа с половинката.

     Метална цедка – много удобна да си правим насипният чай

И Разбира се Курабийката – Курабийката е с вкус на канела, големи парченца шоколад и лек послевкус на джинджифил и Коледни подправки.

https://biomagazin-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=8566&search=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%8F