Меню
Количка

Гайо

Шоколад Opera, Гайо
По заявка
Производител: Гайо Код на продукт: 1101
Бял Шоколад Opera, Гайо, 80 грБелият шоколад с какаови зърна на Гайо обещава завладяващ вкус!"Гайо Шоколад" е работилница за шоколад в България, в която се изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. За получаването на всяко едно блокче шоколад са нужни 3 седмици: какаовите з..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 2885
Веган паста - шоколад от кашу и какао, Гайо, 200 грРазлично е! Вкусно е! Опитайте и Вие!Течен шоколад от смляно кашу с хрупкави парченца какао! уникално вкусна кашу-какаова паста на българска компания ГАЙО.веганизчистен състав и качествени парченца какаоза намазване на палачинки, филийки или ди..
8.50 лв.
Без данък:8.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 2329
Млечен шоколад с рози, Гайо, 80 грВкусът на България!Млечен шоколад с българско розово масло е още един шоколад на Гайо от серията Deliciously Wild Bulgaria. Розовото масло в този шоколад се извлича от български маслодайни рози. България произвежда 70% от розовото масло в света."Гайо шоколад" е мал..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 2419
Млечен шоколад с кристали сол от Атанасовско езеро, Гайо, 80 грИзбирайки този шоколад, Вие подкрепяте Българска Фондация Биоразнообразие. 7% от цената на шоколада подпомагат опазването на това ценно място в България."Гайо шоколад" е малка работилница за шоколад в Пловдив, в която се изработва истинс..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 109
Млечен шоколад Chanson, Гайо, 95 грМлечен шоколад Гайо с Нугатин в любимия ти Био магазин!"Гайо Шоколад" е единствената работилница за шоколад в България, в която се изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. За получаването на всяко едно блокче шоколад са нужни 3 седмици: к..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 2059
Веган шоколад Coco Milk, Гайо, 80 грРъчно изработен по занаятчийски метод в Работилница за шоколад ГАЙО!Какаовите зърна са внимателно изпечени и смлени ръчно на каменна мелница а какаовата маса се оставя да узрее преди да бъде излята на ръка във формите за шоколад. Целия процес за създаването на ГАЙ..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 4327
Млечен веган шоколад с повече какао Coco Dark Milk ГАЙО 80 грИстинска наслада! Истински какаов вкус!Новият постен млечен шоколад на ГАЙО е факт!Новата рецепта включва още повече какао от Coco Milk, което прави този десерт изключителен!Вместо сухо мляко в него използват кокосово, което запазва мекота..
5.50 лв.
Без данък:5.50 лв.
Производител: Гайо Код на продукт: 2418
Качественото Какао на Гайо е получено без термична обработка!За получаване на самия прах първо се отделя маслото от какаовите зърна чрез пресоване на какаото под високо налягане. Полученото какао на прах е с богати шоколадови и плодови аромати. Чудесен продукт за охладени напитки през лятото или за ..
8.00 лв.
Без данък:8.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" и външни кодове за да подобри вашето търсене. Политика на поверителност