Меню
Количка

Himalaya

Производител: Himalaya Код на продукт: 5182
Текстилна маска с нийм и чаено дърво, Himalaya100% памук, биоразградима1 маска се равнява на 1 седмица използване на хидратиращ серум Направена от 100% памук, лист маската на Himalaya е изключително мека и пасваща идеално на лицето. Обогатена с натурална хиалуронова киселина, която подпомага ин..
5.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Текстилна маска с еделвайс и нар, Himalaya
По заявка
Производител: Himalaya Код на продукт: 5180
Текстилна маска с еделвайс и нар, Himalaya100% памук, биоразградима1 маска се равнява на 1 седмица използване на хидратиращ серум Направена от 100% памук, лист маската на Himalaya е изключително мека и пасва идеално на лицето Ви. Обогатена с натурална хиалуронова киселина, която подпомага интен..
5.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Текстилна маска с въглен и зелен чай, Himalaya
По заявка
Производител: Himalaya Код на продукт: 5183
Бамбукова Лист Маска Въглен и Зелен Чай – Детокс HimalayaБиоразградима1 маска се равнява на 1 седмица използване на хидратиращ серумНаправена от бамбук, лист маската на Himalaya е изключително мека и пасва идеално на лицето. Обогатена с натурална хиалуронова киселина, която подпомага интензивното хи..
5.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Tекстилна маска с шафран и витамин C, Himalaya
По заявка
Производител: Himalaya Код на продукт: 5181
Tекстилна маска с шафран и витамин C, Himalaya100% памук, биоразградима1 маска се равнява на 1 седмица използване на хидратиращ серум Направена от 100% памук, лист маската на Himalaya е изключително мека и пасваща идеално на лицето Ви. Обогатена с натурална хиалуронова киселина, която подпомага..
5.00 лв.
Без данък:5.00 лв.
Производител: Himalaya Код на продукт: 3000
Балсам Колд, Himalaya, 10 грДишай свободно с балсама на Himalaya - Cold, който съдържа натурални масла, които оказват благоприятно въздействие при главоболие и болки, вследствие на простуда.Благодарение на полезните свойства на маслата в състава, балсамът има лек охлаждащ ефект, в резултат на к..
4.50 лв.
Без данък:4.50 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" и външни кодове за да подобри вашето търсене. Политика на поверителност