Последни публикации

Rss
Пуликувано в: Плреглеждания: 4111 Коментари: 0

Вдъхновение за Коледа

Аз свързвам Коледа с време прекарано със семейството, с уют с шоколад, с чай, с аромат на портокал и канела. Спокойствие и силна храна. J

Времето преди Коледа минава неусетно с приготовления и списъци кого с какво да изненадам, да бъде нещо което да ползват, нещо което да ги изненада и впечатли-любимите хора.

Желанието ми е да ги зарадвам да ги впечатля и усмихна моето семейство и всички около мен, а когато и предам това настроение още по-добре J

Избирам продуктите много отрано с много любов, отделям време и старание, как да ги съчетая за да има по нещо за всички сетива.

Подаръчните кутии, подбирам до последния момент, до който ги пусна, за да са уникални всяка година, различни и впечатляващи, полезни и интересни-да няма други като моите.

Избрани с любов и внимание към всеки детайл-за да може да зарадвате вашите блиски и да са те истински усмихнати и щастливи.

Виж още...
Пуликувано в: ЗДРАВЕ Плреглеждания: 1493 Коментари: 0

Какво да приемам за подсилване на имнунната система?

Силната имунна система е много важна, защото ни предпазва от бактерии, вируси и токсини.Здравословният начин на живот е най-сигурният и доказано работещ натурален начин за превенция на вирусни, бактериални, гъбични инфекции и хронични болести. Всеки орган и всяка система в тялото, включително и имунитетът, работят по-добре, когато им осигурим защита от външни и вътрешни смущения.

Виж още...
Пуликувано в: ЗДРАВЕ Плреглеждания: 91 Коментари: 0

7 съвета за безопасен тен

Искате да постигнете перфектен здравословен тен? Има как да! Много дами през последните години се чудят как да постигнат здравословен тен. Прекомерното излагане на слънце не е здравословно за кожата.

Ето няколко съвета, с които да избегнете вредните слънчеви лъчи:

Виж още...
Пуликувано в: КРАСОТА Плреглеждания: 117 Коментари: 0

В разгара на лятото всеки се стяга за почивка.Едни тръгват към плажа, други към планината :)

Във всички случаи е много важно да защитим кожата си от вредните слънчеви лъчи!

Виж още...
Пуликувано в: ЗДРАВЕ Плреглеждания: 699 Коментари: 0

Натурални репеленти - как да защитим семейството си от насекоми, комари и кърлежи през лятото?

Виж още...
Пуликувано в: ЗДРАВЕ Плреглеждания: 1083 Коментари: 0

Пролетта е вече тук и имаме нужда от обновяване.

Организмът също има нужда от основно пролетно почистване. Отървете се от натрупаните токсини през зимата. През тези месеци нямаме движение и не можем да си набавим необходимите минерали, витамини и ензими. Точно те са ни необходими, за да сме свежи и за да изглеждате неотразимо. 

Виж още...