HadaLabo Night Super Cream

HadaLabo Night Super Cream

Код на продукт:4496
Наличност:В наличност
Цена: 36.00 лв

Интензивен нощен регенериращ крем Hada Labo Premium Night Super Cream 50мл

ерията Hada Labo Tokyo PREMIUM е богата на активни съставки. Тя съдържа уникалната Super Hyaluronic Acid™ PREMIUM, която включва и хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло, затворена в мастни капсули. Подложен на тест за ефективност Hada Labo Tokyo PREMIUM гарантира  по-добро проникване в кожата, за да осигури изключително мощен ефект на дълбоко хидратирана, изпълнена и гладка кожа.

Интензивно регенериращ и хидратиращ крем с изключителна консистенцията, която се “разтапя” в кожата. Защитава я с часове срещу загуба на хидратация. На сутринта кожата е видимо по-гладка, свежа и изпълнена отвътре навън.

Super Hyaluronic Acid™ PREMIUM е ексклузивна японска технология, която съдържа 5 вида хиалуронова киселина с различно молекулярно тегло, които проникват на различни слоеве в кожата и осигуряват перфектна хидратация, изпълване и изглаждане на кожата.

Начин на употреба: Всяка вечер нежно нанасяйте крема с потупващи движения върху  предварително почистена кожа на лицето и шията. За по-добри резултати използвайте дневния крем и лосиона от серията.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърСвързани продукти (2)