ph тест ленти

ph тест ленти

Код на продукт:2979
Наличност:В наличност
Цена: 13.50 лв

Изключително прецизна индикация, много чувствителни с широк спектър рН 4.5 – рН 9.0 
Изследвайте вашето тяло; Резултат след 15 секунди

Инструкции за ползване

За изследване на урина: Изследвайте първата и втората урина за деня и запишете средната стойност на данните. За да изследвате, за кратко поставете рН лентата докато уринирате, изтръскайте остатъчната течност и изчакайте 15 секунди, за да отчетете вашето рН. 

За изследване на слюнка: Изчакайте 2 часа след ядене. В лъжица изплюйте слюнка, потопете рН лентата в течността и изчакайте 15 секунди, за да отчетете Вашето рН. Внимание: Не поставяйте рН лентите директно във Вашата уста.

След потапяне в слюнка или урина, отчитането на резултата става като двата цвята от лентичката се сравняват с цветовете от скалата на гърба на кутийката. Отчита се стойността на двата цвята според това кои са най-близките цветове от скалата със стойностите. Записва се съответната стойност и се взима средно аритметично. Ако горният цвят (оранжев преди потапяне/сравнява се с горният ред) съвпада с цвета под стойност 6,75, а долният цвят (жълт преди потапяне/сравнява се с долният ред) съвпада с цвета под стойност 6,25 крайният резултат е 6,50.

Тестването със слюнка трябва да се прави 2 часа след последното хранене.

За тестване с урина е най-подходящо да се вземат отчитания от първата и втората урина сутрин, след което да се вземе средно аритметично. 

Резултати: Отчитане на рН 7.0+ е идеално, рН 6.5 е киселинно и под рН 6.0 е много киселинно. Изследвайте 2-3 пъти на ден и ежедневно за по-дълъг период от време, за да получите средно отчитане. 

Забележка: След като веднъж сте записали вашите резултати, препоръчваме да се консултирате с обучено медицинско лице.

Важно: След употреба веднага затворете капака на опаковката плътно. Не докосвайте покритието на тестовите зони. Съхранявайте на сухо и проветриво място (от + 2 до + 30°С).

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър