Масло чаено дърво БИОХЕРБА 10 мл

Масло чаено дърво БИОХЕРБА 10 мл

Код на продукт:309
Наличност:В наличност
Цена: 5.99 лв

Етеричното масло от чаено дърво е с пикантен, силен аромат, подобен на този на евкалипта., и много ефикасно се използва в ароматерапията.
То включва повече от 100 профилактични компонента, които поотделно не са активни. Именно синергичното съчетание на антисептичните и проникващите свойства прави това масло уникално..
Профилактичният ефект на маслото чаено дърво, особено при профилактика на заболявания на кожата, дихателните пътища и урогениталната система, днес не предизвиква съмнения. В съвременната научна литература за маслото чаено дърво се съобщава като антисептик със широк спектър на действие - ефективно средство при инфектирани рани, оказва болкоуспокояващо действие, притежава противогъбични свойства. Най-важният профилактичен компонент на маслото чаено дърво е терпинен-4, чието съдържание в качественото масло трябва да бъде не по-малко от 40%. В противен случай, маслото ще бъде слабо ефективно от профилактична гледна точка Важно за характеристиката на маслото е съдържанието на цинеол – вещество, действащо дразнещо на кожата. В качественото масло цинеолът не трябва да е повече от 5 %.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърСвързани продукти (1)