Мини арома камък

Мини арома камък

Производител:Primavera
Код на продукт:4580
Наличност:В наличност
Цена: 11.50 лв

Малкият спътник подходящ за всяко арома пътуване. Мини ароматният камък е идеален за лична пасивна дифузия с етерични масла. Няколко капки са достатъчни, за да създадете собствена приятна атмосфера, където и да сте, и отново и отново. Така че можете да си поемете дълбоко въздух по всяко време.


Кутията е изработена от здрава ламарина, висококачествена отпечатана и завършена. Може да се отваря както лесно, така и сигурно да се затваря. Ламарината е висококачествен, екологично чист материал и 100% рециклируем.


Включеният ароматен камък, изработен от бяла, незапечатана керамика, се произвежда ръчно в Европа. Малките цветови отклонения и нередности не са дефект, а признак на ръчно изработено качество. Всеки ароматен камък е уникален.
Начин на употреба

 

В зависимост от размера на помещението и вашите предпочитания, накапете, отгоре или отдолу, мини ароматния камък с 3–5 капки арома бленд Primavera или 100% чисто етерично масло. 

 

 

Ароматизирана среда: 1 метър
Ефективният обхват: приблизително 1 метър.
Размер: 1,5 см х 6 см х 4,5 см
 

Съвет от производителя: За да се намали обезцветяването, причинено от етеричното масло, ароматният камък може да се накапва и от долната страна. За да направите това, повдигнете ароматния камък от дървената плоча, обърнете го и накапете няколко капки етерично масло. Обърнете го отново, когато течността се абсорбира напълно.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър