Шарлан - студено пресовано слънчогледово масло, The secret garden, 1 л.

Шарлан - студено пресовано слънчогледово масло, The secret garden, 1 л.

Производител:TheSecretGarden
Код на продукт:99
Наличност:В наличност
Цена: 9.50 лв

Нерафинираното студено пресовано слънчогледово олио(шарлан) се получава от пресоване на сурови български семки заедно с техните обвивки. Това олио е изключитело богато на витамин Е, омега-6 мастни киселини и омега 9 ЕМК. То не съдържа токсични остатъчни агенти (киселини) от химични обработки, защото те не се използват в производственият процес. 
Студено пресованото нерафинирано олио - Шарлан има до известна степен антимикробен ефект. Ако се нанесе върху кожата, то намалява склонността й към инфекции. Стара руска рецепта против кървене на венците и пародонтоза е жабуренето сутрин, преди миене на зъбите с олио. Смята се, че това жабурене помага за избавяне от отровните токсини в черния дроб и жлъчката, тъй като те се събират във венците. Ползата върху венците от олиото е заради съдържащия се в него витамин А. Този метод е на руския лекар Карах, който препоръчва жабуренето с олио като начин за детоксикация на цялото тяло. Чрез лигавицата на устата се детоксикира целият организъм, което от своя страна укрепва клетките, тъканите и органите.
Д-р Карах препоръчва жабуренето да се прави ежедневно, сутрин на гладно и в никакъв случай да не се поглъща получената течност, защото е пълна с токсини. След жабурене изплакнете обилно свода. За ускоряване на ефекта процедурата може да се прави и вечер преди ядене, като максимални резултати се постигат със студено пресовано олио. Допълнителен ефект е избелването на зъбите. С този руски метод се повлияват положително главоболие, бронхит, стомашно-чревни и бъбречни заболявания, артрози, женски болести.

Напишете ревюNote: HTML is not translated!

Лош           Добър