Меню
Количка

Общи условия

Следните правила, съдържащи се на тази страница(наречени Общи условия или Условията), са задължителни за всички посетители на уебсайта на www.biomagazin-bg.com, накратко наричан по-долу Уебсайтът. 


С използването на Уебсайта, Вие приемате и се съгласявате да спазвате Общите условия. Те могат да бъдат актуализирани с течение на времето и публикувани тук без предварително известие до Вас. Желателно е да ги преглеждате периодично. 


Съдържание на Уебсайта и информация за авторските права Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, разпространявате, продавате, препродавате или използвате за някакви търговски цели съдържанието на Уебсайта. 

Вие се съгласявате да не се намесвате и да не нарушавате услугите на Уебсайта, системите за сигурност или съдържанието му. 


Моля, уверете се, че преди направата на поръчка, сте се запознали с точните параметри на продуктите, които поръчвате. Това става като прегледате съдържанието им, производителя, произхода и наличието на алергени в тях. 


Администраторите на www.biomagazin-bg.com, постоянно работят по поддържането на точността на информацията, публикувана тук.  Въпреки това, Уебсайтът не гарантира, че продуктовото описание или друго съдържание на този Уебсайт е точно, пълно, надеждно, актуално, или без грешки. Моля, имайте предвид, че фотографиите са предвидени за информационни цели и че продуктите могат да бъдат в различна търговска опаковка от показаната на снимката. 


Вашият профил 


Използването на www.biomagazin-bg.com или някои раздели на Уебсайта изискват създаването на потребителски профил. Ако използвате този Уебсайт, сте отговорни за поддържането на поверителността на вашия профил и парола, за ограничаване на достъпа до Вашия компютър, и сте съгласни да поемете отговорност за всички действия, които се случат с профила и паролата Ви. Ако имате подозрения, че е нарушена сигурността на Вашия потребителски профил, моля, уведомете администратора на Уебсайта възможно най-скоро; www.biomagazin-bg.com не носи отговорност за никакви вреди, които могат да възникнат от неоторизирано ползване на Вашия потребителски профил. Ограничена отговорност 


Уебсайтът и фирмата, която го администрира, в никакъв случай няма да носят отговорност към ничия страна по каквито и да било преки, косвени, случайни, специални, наказателни вреди от използването на този Уебсайт или от използването на хипервръзки към други сайтове, включително, но без ограничение за загуби, разходи за подмяна, прекъсвания на работа, загуба на данни или щети, произтичащи от използването на или доверяването на настоящата информация. 


Наличност на Уебсайта 


www.biomagazin-bg.com си запазва правото да прекрати, промени, спре или премахне временно или постоянно, всеки аспект на Уебсайта, включително всички функции на Уебсайта, по всяко време и без предизвестие. Вие се съгласявате, че  www.biomagazin-bg.com не носи отговорност към Вас или към трета страна за изменения, спиране или прекратяване в Уебсайта (или на части от него). 


Обслужване на клиенти 


Запазваме си правото да не обслужваме клиенти, за които подозираме, че са попълнили невярна и неточна лична и контактна информация. 

Запазваме си правото да изтриваме клиентски профили, които очевидно са попълнили неточна и невярна информация за себе си, адреса си, адреса за доставка или начините за контакт.

Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки към потребители, които системно отказват поръчки. 


Информираност преди поръчка 


Нашите потребители имат право да знаят всички данни за продукта преди да направят покупка. Ние се стараем да публикуваме цялата информация за всеки наш продукт, за да можете да направите информиран избор.

Все пак, ако сме пропуснали да споменем информация за конкретен продукт или желаете да направите запитване относно негова характеристика, опции, материали, съдържание, наличие или липса на различни алергени и съставки моля, не се колебайте да ни пишете, за да Ви дадем възможно най-точен отговор, според нашата информираност. Кои лица могат да правят поръчки 


Закупуването на определени продукти чрез сайта ни може да се извършва единствено от лица над 18-годишна възраст. 


Родителски и настойнически контрол 


Въпреки че за някои продукти в сайтът се забраняват покупките от лица под 18 години, е възможно такива лица да правят поръчки и плащания, давайки невярна или неточна информация за себе си. В такива случаи Уебсайтът не е отговорен за действията на малолетните и непълнолетните лица, а отговорността е единствено на техните настойници и родители. Уебсайтът съветва родителите и настойниците да предприемат необходимите действия, ако не желаят да бъдат отговорни за поръчаните и/или платени продукти от сайта. 


Връщане на продукти 


Според закона защита на потребителите нашите клиенти имат право да заявят връщане на закупените от нас продукти (без да се задължават с някакви компенсации) в рамките на 7 работни дни от датата на доставката на продукта и да поискат парите си обратно. Парите за закупения продукт ще бъдат върнати по банковата сметка на клиента в рамките на 30 дни след искането за връщане на продукта. За да се направи валидно искане за връщане на продукт, нашите клиенти трябва да предоставят фактурата, касовия бон и гаранционната карта (ако има такава), издадени с покупката. Продуктът трябва да не е иползван, да е в оригиналната си търговска опаковка и да не е с нарушена цялост. За направите заявка за връщане на продукт, моля, използвайте формата за връщане на стоки или ни изпратете електронно съобщение на адрес office@biomagazin-bg.com, като в съобщението изявите желание за връщане на стоката, посочите номера и датата на поръчка, и името на продукта, който желаете да върнете, както и Вашето име и данни за контакт (телефонен номер). 


Рекламации 


В случай, че получите от нас продукт, който не отговаря на Вашите нужди и очаквания (целта на Вашата покупка) поради лошото си качество, можете да поискате замяна на закупената стока с друга. Ако все още не сте удовлетворени от качеството на продукта, можете или да поискате намаляване на цената, която са платили, или да върнете обратно стоката в замяна на нейната цена.

Като наш клиент Вие имате право на компенсация, ако продуктът който сме Ви продали е дефектирал или с влошено качество. Ако сте получили дефектирал продукт, можете да изпратите заявка за рекламация до следния имейл адрес: office@biomagazin-bg.com. Всяко искане за рекламация трябва да съдържа следната информация: име на продукта, номер на продукта, името на фирмата на търговеца, от който е закупен, описание на дефекта, телефонен номер и информация за обратна връзка с Вас. След получаване на искането за рекламация, ние ще Ви изпратим инструкции как се процедира по-нататък. Задължително е да пазите касовия бон, фактурата и гаранционна карта на продукта (ако има такава). Ние запазваме правото си да не обслужим рекламация, ако клиентът не докаже, че продуктът е закупен от нас (ако липсва касов бон, фактура или гаранционна карта). 


Цени и валути 


Според българското законодателство в България може да се използват само български лева за плащания. Плащанията за всички продажби през сайта, независимо от начина на плащане, се извършват само в националната валута. Цените ще бъдат обявени в българската национална валута, но е възможно да бъдат показвани и в други валути, с цел улеснение на чуждестранните ни клиенти. Цените на сайта ни са крайни (с включен ДДС и всички други приложими данъци). 


Продажба на продукти в страни със забрана за използване или закупуването им Уебсайтът не поема отговорност за продукти, закупени от потребителите, които са в страна, която забранява продажбата или употребата на тези продукти. Преди да закупите даден продукт или ако имате съмнения, че е възможно да има забрана за закупуването или използването му в страната, в която се намирате, моля, консултирайте се с местните власти и законодателство. 


Контролен орган 


Нашата дейност се контролира от Комисията за Защита на Потребителите – КЗП. Ако имате въпроси относно нашите Условия за ползване, моля, свържете се с нас чрез специалната форма за контакт или на адрес office@biomagazin-bg.com


Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате от нас!

Този сайт използва "бисквитки" и външни кодове за да подобри вашето търсене. Политика на поверителност