Меню
Количка

За нас

Ние екипът на магазин „Тайната градина” намиращ се на малка уличка в централната част на гр. Русе и ухаещ на билки, подправки и различни етерични масла ти даваме  разнообразие, информация и отношение.


Предлагаме многообразие – български и вносни био и здравословни продукти, чиста козметика и ръчно направени и природосъобразни декорации и подаръци, с което показваме отношение както към нас самите, така и към околната среда.


Много внимателно избираме и се стремим да опитваме всеки продукт, за да можем да ви го препоръчаме лично от опит  или от обратна връзка от Вас нашите клиенти!


Нашата философия:


Наблюденията ни са, че в модерния забързан свят хората обръщат все по-малко внимание на това с какво се хранят и каква козметика ползват ежедневно. Акцентът, на който залагаме тук в био магазин "Тайната Градина" е популяризирането на културата на здравословното хранене и начин на живот. Това е един социален проект за информираност и по-голям достъп на хората до истинска храна и козметика!


Нашата мисия:


За нас е винаги е бил важен личния контакт с всеки един от нашите клиенти. Благодарение на всички вас, ние успяхме да вървим напред и нагоре. Нашият социален проект успя и направи достъпен здравословният начин на живот сред повече хора в гр. Русе.


Надяваме се да направим популярна нашата философия и на много други места :)


Държим на качеството и на българското!


Желанието ни е много повече семейства да живеят природосъобразно и  "био" и така всички да възпитаме деца си, като цяло едно поколение добри хора!


Съветът ни:


Избирайте винаги най-доброто за себе си и семействата си!


Ние го избираме за вас!

Този сайт използва "бисквитки" и външни кодове за да подобри вашето търсене. Политика на поверителност