Меню
Количка

Zoya

Производител: Zoya Код на продукт: 3494
Келтска фина сол, 500 гр, Натурален продукт, ZoyaСива сол, приготвена от естествените морски кристали, които са внимателно изсушени и след това смлени до фин прах. Добита от бреговете на Бретан, област в Северна Франция, където корабоплаването е строго забранено. Солените полета, върху които тя крис..
7.50 лв.
Без данък:7.50 лв.
Производител: Zoya Код на продукт: 3865
Келтска фина сол, 250 гр, Натурален продукт, ZoyaСива сол, приготвена от естествените морски кристали, които са внимателно изсушени и след това смлени до фин прах. Добита от бреговете на Бретан, област в Северна Франция, където корабоплаването е строго забранено. Солените полета, върху които тя крис..
4.80 лв.
Без данък:4.80 лв.
Арома Дифузер Zoya Арома Дифузер Zoya
По заявка
Производител: Zoya Код на продукт: 123456913
Ултразвуков Арома Дифузер ZoyaАрома дифузер и овлажнител за въздух с LED светлини и ултразвукова технология, която превръща водата във фина мъгла и позволява мигновено дифузиране на етеричното масло. Уредът е с елегантен дизайн, подходящ за всеки интериор. Създава усещане за топлина, уют и спокойств..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Производител: Zoya Код на продукт: 566781
Пилинг ръкавица от сурова коприна, ZoyaНежно отстранява мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата. Подобрява усвояването на веществата от козметичните продукти. Подходяща за употреба при целулит и програми за скулптуриране на тялото. Действа благоприятно при обратен растеж на косъма след епила..
11.50 лв.
Без данък:11.50 лв.
Едра келтска сол, Zoya
По заявка
Производител: Zoya Код на продукт: 3060
Едра келтска сол, Zoya, 500 грЕдни кристали морска сол от Атлантическия океан се добиват над 2000 години от соловъдите на средновековния град Guérande, в Бретан по стара традиция. Солените полета върху които тя кристализира са от сивкаво-синя глина. Така в състава на солните кристали преминават..
5.40 лв.
Без данък:5.40 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" и външни кодове за да подобри вашето търсене. Политика на поверителност